Περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στον χώρο των οπτικών

Φροντίδα για τα μάτια σας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία Συκαρά είναι οικογενειακή επιχείρηση, με σημαντική παρουσία στον χώρο των οπτικών από το 1963. Ιδρυτής της ήταν ο Ιωάννης Π. Συκαράς, με πρώτο ερέθισμα για την ενασχόλησή του με την οπτική, οικογενειακές επιρροές που διατηρούνται από τις αρχές του 20ου αιώνα. 

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία και διανομή οπτικών και οφθαλμολογικών ειδών. Όραμα της εταιρίας είναι να ηγείται στη συνεχή παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών φροντίδας όρασης.

Αποστολή μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν, να φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα, ανεξάρτητα από την οφθαλμολογική πάθησή τους. Αξίες μας είναι ο σεβασμός προς κάθε πελάτη και κάθε συνεργάτη, η ακεραιότητα, η εμπιστοσύνη, και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαιά της. Η υψηλή επαγγελματική κατάρτιση με πτυχία ανώτερης ή ανώτατης σχολής και μεταπτυχιακούς τίτλους σε χώρους, όπως η οπτική και η οικονομία, προσθέτει στην εταιρία επιπλέον ποιότητα και αξιοπιστία.

Η εταιρία έχει την έδρα της Ευριπίδου 6, Αθήνα και υποκατάστημα στην Ερμού 18, Θεσσαλονίκη.