ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, Η MARNI ΗΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ
ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΤΟΜΑ

Η Marni είναι μια μάρκα πολυτελείας που ιδρύθηκε το 1994 από τον σχεδιαστή και δημιουργικό σκηνοθέτη Consuelo Castiglioni. Ανεξάρτητα από τα αρχέτυπα της μόδας, τα λεπτά αλλά κομψά, ανατρεπτικά σχέδια της Marni γιορτάζουν την ατομικότητα μέσα από μια απρόβλεπτη οπτική γλώσσα. Η ίδια κληρονομιά και ο συνεχιζόμενος διάλογος με τον κόσμο της τέχνης ακολουθείται από τον νέο Creative Director της Marni, Francesco Risso και την ομάδα του.  

Το αισθητικό παράδειγμα χαρακτηρίζεται από μια πειραματική προσέγγιση και ένα απεριόριστο πνεύμα καινοτομίας που περιλαμβάνει άπειρες δυνατότητες. Το σπλαγχνικό και ενστικτώδες πάθος για διάφορα αντικείμενα, υλικά, τέχνες, κατασκευές ενδυμάτων, εκτυπώσεις και χρώματα… όλα συνδυάζονται με την κομψότητα του «out of the box».

Η Marni είναι μια ψυχική κατάσταση, ένα παιχνιδιάρικο πνεύμα με μια ιστορία φιλικών, ανθρωπιστικών αξιών σε συνδυασμό με μια αναγνώριση της δεξιοτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων πολιτισμών από όλο τον κόσμο. Η εννοιολογική αισθητική της Marni προσελκύει μια θέση κοσμοπολίτικων πελατών. ανεξάρτητα μυαλά που πειραματίζονται με υλικά, χρώματα, εκτυπώσεις και σχήματα μόδας, με μια εκλεπτυσμένη αίσθηση στυλ για να εκφράσουν την ατομικότητά τους.